Home / BHV-training
Inhoud bewerken

BHV-training

De Arbowet verplicht werkgevers een bedrijfshulpverleningsorganisatie op te zetten. Als onderdeel hiervan dienen er altijd voldoende opgeleide BHV’ers aanwezig te zijn waarbij het aantal afhankelijk is van de aard en omvang van de onderneming. Een BHV’er moet snel en juist kunnen handelen bij ongevallen, noodsituaties en overige incidenten in een organisatie.
Inhoud bewerken

BHV-training

Wil je je BHV diploma behalen? Wij faciliteren BHV-basis, losse E-learning en BHV herhalingstrainingen door het hele land.
Inhoud

Tijdens deze training leer je het verlenen van eerste hulp, het beperken en bestrijden van een brand en het alarmeren en evacueren van personen. Vooraf aan de praktijkdag, dient een e-learning gemaakt te worden. Via de interactieve e-learning worden alle onderwerpen op een duidelijke wijze behandeld.

Resultaat

De e-learning dient met een positief resultaat afgerond te zijn. De ervaren instructeur beoordeelt gedurende de praktijk dag aan de hand van de toetsing of de deelnemer competent verklaard kan worden. Na een positieve beoordeling ontvangt men een certificaat met een geldigheid van 1 jaar.

Handig om te weten

Er is altijd een opleiding bij jou in de buurt. Na ontvangst van je inschrijving, gaan wij op zoek naar een voor jou geschikte datum op een locatie bij jou in de buurt. Dit wordt in goed overleg bepaald. Wil je liever een groepstraining laten organiseren op locatie, neem contact met ons op via het contactformulier.

Beheers je de Nederlandse taal niet, dan kunnen wij deze BHV- trainingen in het engels aanbieden. Kies in het formulier hieronder in welke taal je de BHV-training wil volgen.

Verschillende locaties
Iedereen

BHV Basis (incl. E-learning): € 240,- p.p.
Losse E-learning: € 62,50 p.p.
BHV Herhaling: € 220,- p.p.

Inschrijven voor deze training?

Ik schrijf me in voor BHV-training