Home / VCA-training
Inhoud bewerken

VCA-training

De inhoud van de VCA cursus is er op gericht om je werk uit te voeren met het oog op veiligheid. Met een VCA-certificaat leg je de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan. Je laat zien dat jouw bedrijf veilig en gezond werken belangrijk vindt en zet jezelf neer als een deskundige en betrouwbare opdrachtnemer. Het is bewezen dat VCA certificering het aantal bedrijfsongevallen aanzienlijk vermindert.
Inhoud bewerken

VCA-training

Wil je je VCA diploma behalen? Wij faciliteren VCA -BASIS, VCO-VOL en VCA-VIL door het hele land.
Inhoud

Tijdens deze training worden onderwerpen, zoals wetgeving, veilig uitvoeren van werkzaamheden, beheersen van specifiek gevaren en beheersen van incidenten en noodsituaties behandeld.

Resultaat

De trainingsdag wordt afgesloten met een examen. Dit examen bestaat uit meerkeuzevragen en matrixvragen. Je moet 65% van de vragen goed ingevuld te hebben om geslaagd te zijn. Na slaging ontvang je een certificaat, dat 10 jaar geldig is.

Handig om te weten

Er is altijd een opleiding bij jou in de buurt. Na ontvangst van je inschrijving, gaan wij op zoek naar een voor jou geschikte datum op een locatie bij jou in de buurt. Dit wordt in goed overleg bepaald. Wil je liever een groepstraining laten organiseren op locatie, neem contact met ons op via het contactformulier.

Beheers je de Nederlandse taal niet, dan kunnen wij deze VCA-trainingen in het engels aanbieden. Kies in het formulier hieronder in welke taal je de VCA-training wil volgen.

Verschillende locaties
Iedereen

VCA-Basis NL: € 240,- p.p.
VCA-VOL NL: € 240,- p.p.
VCA-VIL NL: € 240,- p.p.
Los examen: € 75,- p.p.

Inschrijven voor deze training?

Ik schrijf me in voor VCA-training