Home / Wat doen we

Inhoud bewerken

Wij halen het
beste uit jou -
De mens centraal

Bij Accondo geloven we in de kracht van jouw personeel. Onze professionals ondersteunen je bij het ontdekken en benutten van het volledige potentieel van jouw medewerkers.

Inhoud bewerken

Wij halen het
beste uit jou -
De mens centraal

Bij Accondo geloven we in de kracht van jouw personeel. Onze professionals ondersteunen je bij het ontdekken en benutten van het volledige potentieel van jouw medewerkers.

Investeer in jouw succes

Wij begrijpen dat jouw bedrijf uniek is. Daarom bieden we oplossingen op maat die precies passen bij wat jouw bedrijf nodig heeft. Onze ervaren trainers bieden hoogwaardige trainingen die voldoen aan de nieuwste normen en regels binnen jouw branche.

Samen werken we aan

  • De best passende oplossingen voor jouw team
  • Samenwerking op basis van partnerschap
  • Motiveren van leiderschap
  • Onderbouwde en bewezen methodieken zoals CIRCYOULAR ®

 

Bouw aan de groei en ontwikkeling van jouw medewerkers én jouw bedrijf. Ontdek hoe onze trainingen jou kunnen helpen op weg naar succes op de lange termijn.

 

Talentmanagement

Wij zorgen ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken binnen jouw organisatie terechtkomen. Denk aan het aantrekken, ontwikkelen, behouden en inzetten van talentvolle en geschikte werknemers.

Interim management

Onze ervaren professionals kunnen voor een bepaalde periode worden ingehuurd. Als tijdelijke expertise nodig is op HR, Recruitment, Logistiek en Productie.

On-boarding programma’s

Onze expertise is er op gericht om nieuwe werknemers te verwelkomen, naadloos in te werken en vakkundig te integreren in jouw organisatie.

Talentbehoud

Wij adviseren en ondersteunen jouw organisatie bij het creëren van een werkomgeving waarin werknemers zich gewaardeerd, tevreden en verbonden voelen.

Werving & Selectie

Wij trekken nieuw en geschikt talent voor jouw organisatie aan.

Teamontwikkeling

Wij ondersteunen en begeleiden teams om de onderliggende samenwerking te versterken en de communicatie te verbeteren. Met als doel een positieve en productieve werkomgeving te creëren.

Team assessment

Assessments zijn een waardevol instrument om inzicht te krijgen in de dynamiek van een team en wat er speelt. Je weet hiermee ook precies wat je nog nodig hebt in een team en wat niet.

Teambegeleiding

Traject van bepaalde duur waar een aantal zaken integraal worden aangepakt. Bijvoorbeeld de communicatie, bij een conflict, mediation, teamevaluatie etc.

Teamtraining

Onze trainingsprogramma’s worden afgestemd op de specifieke behoefte van jouw team. We richten ons op onderwerpen zoals het begrijpen van cultuurverschillen op de werkvloer en het effectief delen van kennis. 

Opleidingsprogramma’s

Wij faciliteren de ontwikkeling van specifieke vaardigheden en kennis van jouw mensen. Van vaktechnische trainingen tot leiderschapsprogramma’s. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers en experts waardoor jouw medewerkers profiteren van kwalitatieve en praktische ervaring.

Veiligheidstrainingen

Onze veiligheidstrainingen zorgen ervoor dat jouw mensen bewust zijn van de risico’s en dat ze de nodige kennis en vaardigheden ontwikkelen om veilig én efficiënt te werken. Denk hierbij aan VCA, BHV en NEN 3140.

Leiderschapsprogramma’s

Bereid jouw medewerkers voor op leidinggevende en managementrollen met onze gerichte leiderschapstrainingen. Wij passen onze trainingen aan op de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Machinetrainingen

Onze vaktechnische trainingen zijn gericht op het ontwikkelen van vaardigheden van specifieke machines zoals Hoogwerker, IPAF, Heftruck, Reachtruck, Rolsteiger en de Verreiker.

E-learningprogramma’s

Online leren stelt je werknemers in staat om flexibel te leren in hun eigen tempo en op een gewenste locatie. Wij hebben de kennis en expertise in huis om deze e-learning programma’s binnen jouw organisatie te implementeren en integreren.

Loopbaanontwikkeling

Wij bieden deskundig advies en begeleiding op het gebied van loopbaanontwikkeling, het plannen van carrièrepaden en het ontdekken van groeikansen van jouw mensen binnen de organisatie.

Loopbaanadvies

Individueel traject met de werknemer om zijn of haar carrière in beeld te brengen om te zien waar groei en ontwikkelkansen liggen.

Assessments

Assessments zijn een waardevol instrument om inzicht te krijgen in de talenten van jouw werknemers, loopbanen te plannen en het ontwikkelen van vaardigheden.

Individuele begeleiding

Individueel traject met de werknemer om zijn of haar gedrag in kaart te brengen om duurzame veranderingen tot stand te laten komen.

Competentieontwikkeling

Individueel traject met de werknemer om zijn of haar vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen en optimaal te benutten.

testimonials

Een bedrijf is slechts zo goed als haar mensen.

Sanne Reijnders
DSV

“Bevlogen en gedreven, dat is hoe ik Bart als persoon het beste kan omschrijven. Wat begon als een geschatte opdracht van 3 tot 6 maanden, is uitgegroeid tot een samenwerking van bijna 2 jaar.”

Lees hier de volledige review. 

Naam Achternaam
Bedrijfsnaam

“Het schrijven van verhalen en zeker over onze successen is maatwerk en kost tijd. Binnenkort delen we deze graag met jullie, dus houd onze website in de gaten.”

Hoe werkt
Accondo

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Vul hier ons contactformulier in of bel naar 0478 - 234 040. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen.
1
Behoeftes in kaart brengen
We bespreken samen waar je behoefte als werkgever of organisatie ligt. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk of en hoe wij hierin van betekenis kunnen zijn.
2
Start traject
Als we een match zijn, zorgen we ervoor dat we snel kunnen beginnen en je gekoppeld wordt aan één van onze professionals.
3

Investeer jij al in jouw menselijk
kapitaal? Ontdek hoe het jouw succes
in de snel veranderende wereld
van vandaag kan versterken!